SKOLE

 

Kropsafbalancering
Disse kurser er grundlag for biokinesiologi uddannelsen. Her lære du om meridianbaner, muskeltest, energi-ubalancer og genopretning ved hjælp af fx massage af bestemte punkter, stressfrigørelse eller kost. Der arbejdes med smerteteknikker. 
Stress
Der arbejdes med teknikker der ophæver stresstilstande og "programmering af hjernen". Vi tester chakra og organreflekser. Der arbejdes med personlighedsmønstre, som ofte er progammeringer fra den tidlige barndom. 
Avanceret kinesiologi
Her arbejdes bl.a. med afbalancering af ryg og hofteområdet samt kranielle fejl. Der arbejdes med sammenhæng mellem fysiske problemer og følelser.
Indlæringskinesiologi
Her arbejdes med  samarbejdet mellem den logiske og den kreative hjernehalvdel. Ved hjælp af kinesiologiske test kan man påvise blokeringer som kan give indlæringsvanskeligheder. 
Bio-kinesiologi
Giver mulighed for en dybere afbalancering af kroppen. Der testes/afbalanceres for allergier.
Ernæring for kinesiologer
Gennemgang af vitaminer og mineraler samt test. Aspekter der har indflydelse på fordøjelse og optagelse af kosten samt test og afbalanceringsteknikker.
Massage for kinesiologer
Gennemgang af musklerne med udspring og hæfte samt massageteknikker. Vi integrerer kinesiologien i massagen, som virker afbalancerende og giver velvære. 
Eksamen
Oplysninger om eksamen som KAD83 kinesiolog (biokinesiolog) kan rekvireres hos: 
Brøndby Helseklinik: Bystedparken 44
2660 Brøndby Strand
Telefon: 2880 2332
E-mail:

kinesiologiskolen@mail.dk